НачалоБанки БизнесВисши учебни заведения Доставка на хранаИнституции КуриериОнлайн Радио РесторантиWEB поща Икономически новиниИкономически календар Електронно банкиранеВремето в момента Мистика и окултноВицове Новини от странатаХороскоп зодия Овен Хороскоп зодия ТелецХороскоп зодия Близнаци Хороскоп зодия РакХороскоп зодия Лъв Хороскоп зодия ДеваХороскоп зодия Везни Хороскоп зодия СкорпионХороскоп зодия Стрелец Хороскоп зодия КозирогХороскоп зодия Водолей Хороскоп зодия РибиРецепти супи без месо Рецепти супи с месоРецепти ястия без месо Рецепти ястия с месоРецепти десерти Китайски зодиакНЛО (UFO) Извънземни Маршрутки в СофияМаршрутки в Пловдив ФиксингHAARP Chemtrails ИлюминатиКонспирация срещу здравето Проект "Син лъч" - НАСА
РАК
СЕДМИЧЕН, МЕСЕЧЕН И ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА ЗОДИЯ
РАК
СЕДМИЧЕН
19.11.2012 - 25.11.2012
Успеете ли да въздействате на процесите около вас в позитивна посока, да станете по-търпеливи и толерантни към другите, без да изтъквате несъвършенствата им на всяка цена, напредъкът ви ще бъде забележим и ще можете да разчитате на успехи. Енергиите ще ви помогнат по-лесно да преодолявате конфликтите и изчиствате недоразуменията помежду ви, но и сами трябва да се погрижите, като позволите на всеки да има мнение и не му пречите да го отстоява според разбиранията си, без лошо чувство и агресия. В средата на седмицата, а и през останалото време, бъдете еднакво активни както към приключване на започнатите дела, така и в стартиране на нови, потенциалът ще ви стигне за всичко, което предвиждате в бизнеса, кариерата, в творчески и личен план. При много от вас осъзнатите духовни потребности ще ги насочват към един нов, осмислен и желан път. Трудностите са част от развитието, както и подаръците, независимо дали ги получавате или дарявате. В семейството ще се радвате на споделено внимание и чувства, които ще компенсират други неща. Подобряване на настроението, здравето, самочувствието и бита. Повишаване на работоспособността, организиране на срещи и плануване на бъдещето. Отварят се нови хоризонти пред търсещите, упоритите и самоотвержените, не слагайте сами спирачки в развитието си, за да постигнете мечтите си.
МЕСЕЧЕН
месец НОЕМВРИ
Има върху какво да размишлявате и какво да променяте в себе си, за да възстановите душевното си равновесие и продължите градивното си развитие. През ноември, особено в периода от 8 до 26, когато Меркурий е ретрограден, бъдете особено предпазливи и не започвайте нови дела. По всякакъв начин избягвайте риска, ограничете пътуванията и бъдете предпазливи към делови предложения за печалби. Не давайте напразни надежди на никога, за да не изгубите доверието на хората, от чиито услуги и подкрепа се ползвате, когато сте затруднени. Работете за стабилизиране на постигнатото и ще създадете добра основа за последващи, успешни действия, стига да сте се съобразили с казаното по-горе. Не започвайте нова работа, или поне през критичните дни, и не променяйте онова, което е доказало предимствата си. В отговор на проявеното ви внимание и загриженост, доколкото е по силите ви, ще се ползвате от обичта и помощта на близките си, оценете я и не издевателствайте над възможностите им. Нещо повече, заради застудяването и по други причини, сред които здравословни и финансови, родителите ви ще се нуждаят от повече внимание, бъдете добри и състрадателни, и не само към тях. Грижете се и за собственото си здраве, студът може да провокира хронични неразположения, за които е добре да се консултирате със специалист. Ще се разтоварите от стрес и депресии, като правите по-често разходки сред природата, но не екстремни, срещате се с приятели и мислите позитивно. Ако сте необвързани, месецът позволява сключване на брак, пътуванията също ще са успешни, стига да са съобразени с периода на ретроградност, когато е препоръчително да ги избягвате.
ГОДИШЕН
2012
Ако може само с една дума да се направи прогнозна характеристика на 2012 година за вас, то това са парите. Под различна форма и начини за постигането им, разбира се почтени и с уважение, вие ще работите упорито, без да се щадите, но най-важно е, че ще успявате.
Ако вашите цели са да запазите или се издигнете на по-горна позиция, било на работното място, в социален, обществено – политически, професионален или в друг план, то развитията през годината ще ви го предложат. На вас остава добре да изиграете картите си и се възползвате от даденостите в живота ви.
Ще впечатлявате с енергичността, с която ще налагате присъствието си, както и с ефективността на работата си. Всичко това ще ви отрежда първенство в надпреварата по печелене на пари, влияние и власт. Съдбата ще ви дари с късмет, но основната заслуга за подобреното ви благосъстояние ще бъде ваша, подхождайки към всяко предизвикателство и нова работа открито, с ведро излъчване и премерена доза оптимизъм.
През пролетта ще постигнете напредък в договаряния с потенциални партньори, или ще си върнете пари, дадени на заем някому, които вече сте отписали, но във всички случаи ще имате финансови успехи. Това включва и успешно съдружие с близки хора.
Обръщайте внимание на знаците по пътя си и най-вече на хората, с които животът ви среща. Успешни реализации в бизнеса, в кариерата, в политиката и в личен план ще поддържат духа ви бодър и готовността ви за действие в добра кондиция, заслуга за което ще имат и представители на зодиакалните знаци Риби, Водолей и Везни.
Вярвайте в себе си и в добрия си късмет, работете за своя и просперитета на държавата ни, грижете се за семейството и близките си, за да изживеете пълноценно хубавите моменти, с които Съдбата ще ви дари през 2012 година.

КАРИЕРА И ФИНАНСИ
2012 година ще бъде една добра година за вашите професионални планове и цели. Ще работите с желание и слагайки край на рутината, ще обърнете погледа си напред, отдавайки се на всичко онова, което определя приоритетите ви.
Юли е вашият месец, но здравето ще ви напомни, че за него са нужни повече грижи. Организирайте през лятото планираните екскурзии в страната или в чужбина, като проявите гъвкавостта си и по отношение на финансите, съчетавайки полезното с приятното. Засилени социални контакти през ноември ще ви помогнат да реализирате идеите си в социалната и бизнес сфера, за които сте се подготвяли през есента.
Предвид казаното до тук, няма съмнение, че успехите ще ви следват, но нека те не ви главозамайват. Всяко надценяване ще ви връща в началото, добре запомнете това!
В стремежа си да контролирате максимално работата си, ще вложите много от себе си, за да сте сигурни в крайния продукт. Предизвикателствата ще ви привличат с възможността да развивате потенциала си в нови сфери и най-вече там, където можете да сте водещи. Тази роля никак не е лесна, но ще се справите отлично с нея, ако успеете да си я извоювате, създавайки с добра организация една надеждна и ефективно работеща структура. Еднакво добре ще ви се отдава частния бизнес и работата в голям колектив, стига да отговаря на представата ви за това, с което бихте желали да се занимавате.
Управлението на финанси, ваши и чужди е не по-малко предизвикателство за вас и в тази връзка подходящи дейности за вас са банково дело, финансово планиране, маркетинг, пазари, сделки с недвижими имоти. Възприемчивостта и фината ви душевност ще са ви отлични помощници в занимания с психология, психотерапия, изкуство и дизайн.
Основни пропуски и грешки при реализация на проектите ви през първата половина на периода, и най-вече на финансовите, могат да бъдат допуснати от неконтролирани прояви на алчност и залитания, подведени или изкушени от наличието на повече средства в живота ви. Последното ще оказва влияние върху обективността ви и ще води до загуби.
Летният период за вас се свързва с известни финансови затруднения, което ще се отрази на пътувания и сделки, свързани с недвижимост. Възможни са и непредвидени разходи, за това бъдете разумни и не рискувайте излишно, а най-вече не инвестирайте във фондове или акции, особено през втората половина на периода, защото загубите ви са гарантирани. Най-добрата инвестиция е в злато, платина и произведения на изкуството.
ЗДРАВЕ
С добра мотивация и цел, нещата при вас са по-лесно постижими и животът го доказва. На първо място това трябва да включва здравето ви, за това движението и физическата активност ще ви накарат да се чувствате в добра форма, подобрявайки кръвообръщението, мисленето и очакванията ви. През годината уязвими при вас ще бъдат краката, гръбнака, кръста, артериите, което налага повече да се щадите и по-малко да се натоварвате.
Възможни са вирусни заболявания, създаващи проблеми на белите дробове, горните и долните дихателни пътища, синузит и мигрена.
Алергиите ще оказват неблагоприятно външно въздействие и върху кожата ви, особено през първата половина на периода, което трябва да ви обърне внимание каква козметика ползвате. Заложете на натуралните продукти, които са неалергични.
През втората половина на годината е възможно да се появят стомашни – чревни проблеми, а също и такива с очите, ако ги преуморявате с прекалено стоене пред компютър или работите в замърсена среда.
По отношение на храненето е препоръчително да избягвате месото и мазните храни, като заложите на повече плодове и зеленчуци. По този начин ще се избавите от излишните си килограми, но най-важното, ще се чувствате бодри и одухотворени, заредени с енергия и добри мисли.
Препоръчително е отношението ви към спорта да стане неделима част от грижите ви за здравето. Това ще ви помогне да избегнете или намалите разрушителното въздействие на стреса върху психиката и организма ви, освен, че ще ви дава сили и енергия.
ЛЮБОВ
Напредък в личния ви живот ще отбележите през втората половина на април, а за стабилизация може да се говори в началото на юни, когато и романтично настроени, ще се носите на крилете на любовта. Несемейните ги очаква сериозно обвързване през май, дори брак.
Предвид това, че няма съвършени хора и семейства, ще гледате на проблемите с партньора ви като на нещо естествено, доколкото това е в границите на нормалното, разбира се. Най-често споровете ви ще са по финансови въпроси, които могат да зачестят към средата на април, в края на юни, в началото на септември и в края на годината. Ще ги избегнете, ако сте открити и готови на компромиси, но в никакъв случай не действайте с измама, защото ще ви разкрият и отношенията ви ще се влошат. Във всички случаи осъществяването на основните ви ценности през годината ще ви носи удовлетворение, в това число и на семейството, за това работете в тази посока.
Ако сте несемейни, то годината ще бъде по-динамична за вас. Ще изпитвате желание и интерес да опознавате чрез себе си партньора ви, или обратното. Важно е да сте честни и открити, естествени и без да очаквате чудеса, което ще ви помогне да вземете решение в една или друга посока, но каквото и да е то, ще бъде правилното за вас.

НачалоБанкиБизнес Висши учебни заведенияДоставка на храна ИнституцииКуриери Онлайн РадиоРесторантиWEB поща Икономически новиниИкономически календар Електронно банкиранеВремето в момента Мистика и окултноВицове Новини от странатаХороскоп зодия Овен Хороскоп зодия ТелецХороскоп зодия Близнаци Хороскоп зодия РакХороскоп зодия Лъв Хороскоп зодия ДеваХороскоп зодия Везни Хороскоп зодия СкорпионХороскоп зодия Стрелец Хороскоп зодия КозирогХороскоп зодия Водолей Хороскоп зодия РибиРецепти супи без месо Рецепти супи с месоРецепти ястия без месо Рецепти ястия с месоРецепти десерти Китайски зодиакНЛО (UFO) Извънземни Маршрутки в СофияМаршрутки в Пловдив ФиксингHAARP Chemtrails ИлюминатиКонспирация срещу здравето Проект "Син лъч" - НАСА