НачалоБанки БизнесВисши учебни заведения Доставка на хранаИнституции КуриериОнлайн Радио РесторантиWEB поща Икономически новиниИкономически календар Електронно банкиранеВремето в момента Мистика и окултноВицове Новини от странатаХороскоп зодия Овен Хороскоп зодия ТелецХороскоп зодия Близнаци Хороскоп зодия РакХороскоп зодия Лъв Хороскоп зодия ДеваХороскоп зодия Везни Хороскоп зодия СкорпионХороскоп зодия Стрелец Хороскоп зодия КозирогХороскоп зодия Водолей Хороскоп зодия РибиРецепти супи без месо Рецепти супи с месоРецепти ястия без месо Рецепти ястия с месоРецепти десерти Китайски зодиакНЛО (UFO) Извънземни Маршрутки в СофияМаршрутки в Пловдив ФиксингHAARP Chemtrails ИлюминатиКонспирация срещу здравето Проект "Син лъч" - НАСА
ОВЕН
СЕДМИЧЕН, МЕСЕЧЕН И ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА ЗОДИЯ
ОВЕН
СЕДМИЧЕН
19.11.2012 - 25.11.2012
Интелектуалните занимания в началото на седмицата ще спомагат за разкриване на потенциала ви. Но бъдете внимателни, възможни са грешки, които ще водят до недобри резултати в кариерата и в деловата работа. По различни причини в дните от вторник до четвъртък е възможно да се почувствате напрегнати, съветът ми е да не изпадате в излишна нервност и притеснения, и да вярвате повече в себе си, за да се справите със съпътстващите ви трудности, без да губите ориентация и енергия. Мобилизирайки вътрешните си сили, ще съумеете да се противопоставите на нечие негативно въздействие и най-вече на препятствията, които могат да се окажат и по-лесно преодолими, трансформирайки ги в своя полза. Последното се отдава само на силните духом, сред които без съмнение сте и вие. В петък и събота ще продължите да работите за усвояване на повече знания и опит, осъзнавайки, че липсата им може да се превърне в потенциална причина за провали и други несгоди. Всичко е във възможностите ви и вие го знаете, за това решите ли да действате го правите. Постигнатото ще ви обнадежди, ще впечатлявате с увереността си и без усилия ще намирате нужните ви хора и подкрепа, ще ви се отворят възможности и перспективи. В професионалната сфера ще работите, за да наложите името, фирмата, марката си на пазара, съобразявайки се с икономическите условия. Финансовите ви очаквания са реални, при много от вас те имат пряка връзка и с решаване на жилищни въпроси. Неделния ден е подходящ за сключване на брак, за любов, партньорство, съдружия, зачеване на дете.
МЕСЕЧЕН
месец НОЕМВРИ
Ноември ще бъде балансиран на натоварване и емоции за повечето от вас, което не изключва изненади и в определени периоди превес на слабостите над положителните ви качества. Разумният ви подход към нещата ще определя победите ви и обратно. Препоръчително е през периода от 8 до 26 ноември, когато Меркурий е ретрограден, да сте пределно организирани и последователни в делата си, за да не загубите постигнатото до тук. Би следвало да сте наясно, че с гняв и агресия не може да очаквате нищо добро. На работното място напрежението ви ще зачести, но от вас зависи да го туширате, като бъдете овладени, коректни и посочите слабите страни на онези, които взимат решенията по начин, с който да ги заинтригувате. Препоръчително е да не се изживявате като хора, които могат да оправят всички бъркотии и нередности, първо това не е по силите на никого и второ, може да си навлечете непоправими беди. Помислете добре и вземете навреме мерки, за да не увредите фатално нервната система и здравето си. Огледайте се, около вас има хора, които ви обичат, подкрепят и на които може да разчитате, като се започне от семейството, приятелите, колегите и дори онези, които определяте като свои дразнители, но всъщност те са вашите учители. Добре преценявайте мястото си и най-вече оценете това, което имате, за да не излязат криви сметките ви, стремейки се към позиции, в които може да се провалите. Това се отнася и за отношенията ви, понякога търсите близостта на хора, с които бързо установявате различията си в интелектуалното ви ниво и интереси, което ви отегчава безумно. Не може да се отрече, че сте привлечени от пътуванията и разходките сред природата, спорта и духовните занимания, които ви помагат да възстановите силите и душевното си спокойствие. Така ще бъде и през ноември, независимо от температурите, за да се справите по-лесно с депресията и стреса. По отношение на жилищните проблеми ще имате възможности да ги решите кардинално, но и обратното не е изключено. Във всички случаи умереният подход ще ви спести главоболия, а и като не търсите предизвикателствата на всяка цена.
ГОДИШЕН
2012
Промените, които предстоят през 2012 година ще поставят много от вас пред изпитания, но не бързайте да се притеснявате. Често ще живеете с усещането, че присъствате на две места едновременно: там, където сте и на мястото, на което бихте желали да бъдете. Интересно усещане, като се има предвид сериозността, с която се отнасяте към настоящето. Но желанието ви да го промените, в случай, че не се чувствате удовлетворени, ще ви дава сили да работите с повече упорство в защита на интересите и мечтите си. И за отбелязване е, че ще ги постигате, защото всичко ще бъде по възможностите ви. Осланяйте се на творческата си и изобретателна мисъл, осигурете предимство на неизброимите си качества и таланти, благодарение на тях ще стъпите на стълбичката на победителите през 2012година. Казаното до тук съвсем не изключва трудности и проблеми, каквито и до сега сте имали. Нещо повече, бъдете подготвени за изобилие от такива, но те се забравят, когато минете с победен ход и оберете овациите на публиката. А тя най-общо казано са вашите близки, колеги, партньори, приятели и всички онези, с които животът ви среща. Благодарение на находчивостта си и показани реални резултати, ще имате предложения за издигане не само на работното място, но и в обществото. Политическите ви амбиции и цели също ще намерят реализацията си. Не позволявайте всичко това да промени живота ви и отношението ви към ценностите, в които убедено вярвате.
Колебливостта ви на моменти ще подсилва необходимостта ви от по-убедителни аргументи и приспособяване към реалността, предвид на това, че тя, реалността ще поставя пред вас много нови изисквания, с които и да не искате да се съобразявате, ще бъдете принудени. Но, като се има предвид, че сте измежду най-напредналите по отношение на технически и технологични новости, то вероятността да се загубите по пътя, оставайки лишени от информация, е малко вероятно. Прозорливостта, с която подхождате към промените и обективната ви оценка за случващото се ще ви помогнат да бъдете най-често на точното място и време, което ви гарантира повече приспособимост и елегантно решаване на проблемите ви.
Ако установите нечие не добронамерено отношение и поведение към себе си, не унивайте. На първо място вдигнете глава, защото във ваше лице виждат достоен съперник, което трябва да ви радва и бъдете сигурни, че няма да сте сами в битката ви. Ще имате подкрепата на високопоставени хора, оценили качествата и перспективността на идеите ви. Със същото настроение подхождайте и при търсене на работа, в случай, че се окажете сред армията на безработните. Аргументирано изложете виждането си за своето място, без да се притеснявате да говорите за знанията и подготовката си, те са вашето оръжие. Но никога не забравяйте, че компромисите са част от работата и живота, като цяло, за това не се колебайте да ги прилагате, показвайки широко скроената си природа. В много отношения те ще са вашия спасителен пояс, касаещ не само отношенията ви на работното място, но и сред близките ви хора.
В емоционален план бъдете открити и не крийте чувствата си, каквито и да са те, ще ви бъде по-лесно, ако говорите открито за тях. Само така ще избегнете крайности на духа и ще бъдете готови за духовна работа и усъвършенстване, към каквито много от вас се стремят, освен, че ще познаете и изпитате в дълбочина хубавите моменти, с които Съдбата ви дарява през 2012година.
Като не се противите на промените, а ги следвате с разум и отдаденост, ще бъдете възнаградени с добро здраве, повишаващо се благосъстояние и работа, каквато ви е по сърце.

КАРИЕРА И ФИНАНСИ
В професионален план ще започнете годината с нови решения в професията и занимания, носещи ви удовлетворение, но някак с по-забързано темпо. Разбира се, това ще е съпроводено с много работа, чести терзания и не на последно място с конфликти, които ще преодолявате. Забавяйки темпото след май, ще търсите нови възможности за изява на уменията си, което може да се изрази в промяна на дейността, на екипа и на партньорите ви. Бъдете коректни в отношенията си, но и не допускайте, заради добронамереността си към околните да затънете в чужди проблеми. Подходяща смяна на работното място е възможно през периода май – юли. Ако сте предприемчиви и рискувате смело, но разумно, ще се поздравите с очакваните резултати. Ще имате успехи в бизнеса си през септември, с изгодно сключени договори и финансови сделки. През октомври също ви очакват финансови реализации и постигнат професионален просперитет, разбира се, ако сте на своето място и работите упорито, без да изпадате в самозаблуди и да губите куража си, когато работата зацикли. Добре ще ви се отдава работата в екип, за това толерирайте всяка интересна идея на колегите си, възможно е тя да ви донесе печалба. И отново верни на природата си, най-често ще се изживявате в ролята на ръководители, отколкото на изпълнители. Ще бъде чудесно, ако реалността ви го позволява, но и обратното не е „края на света.” Във всички случаи е важно да сте убедени в правилността и необходимостта от това, което правите, за да ви дава то сили и вдъхновение.
По отношение на финансите ви през 2012година ще имате върхове и спадове, но във всички случаи няма да страдате от осезаема липса на средства, както за себе си, така и за семейството, за бизнеса и за развлеченията ви. Ще можете да си позволите пътувания, курорти, екскурзии и всичко останало, но разбира се, в разумни граници на харчене. Добре обмислените ви вложения ще ви носят дивиденти, не подценявайте и пестеливостта, което съвсем не означава да бъдете „стиснати”. Годината е силна за занимаващите се професионално с финанси, като банкери, борсови и застрахователни агенти, икономисти и счетоводители. Първата половина на периода ще имате успехи във финансовите операции, за разлика от втората, когато е препоръчително да избягвате спекулации и измами. Не давайте пари на заем, защото трудно ще си ги получите обратно. Подходящо време за теглене на кредити са втората половина на март, началото на май, през август и октомври, до средата на ноември и в края на декември.
ЗДРАВЕ
Здравословните проблеми през 2012година ще ви вълнуват не по-малко от финансовите, а за някои те ще са основни. Безспорно ще се чувствате по-работоспособни, ведри и здрави, ако живеете и работите в по-здравословна среда, осигурите си повече движение, спорт и чист въздух. Зъбите са сред основната ви грижа, като не бива да пренебрегвате и заниманията с йога, която ще облекчи гръбначните болки и подобри състоянието ви. Не си позволявайте да изпадате в депресия, ще преборите стреса със спорт и повече срещи с приятели, а и като се погрижите да приведете в отлична форма визията си. Диетите за прочистване на организма ще ви помогнат да се освободите от натрупаните токсини и в същото време да "стопите" излишните килограми.
ЛЮБОВ
По отношение на интимния ви и семеен живот е препоръчително да смекчите тона в отношенията с партньора си и не поставяте прекалено много изисквания към него, за да живеете по-спокойно и необременени от конфликти. Особено внимание обърнете на това през втората половина на март, началото на април и първата половина на септември, за да избегнете сериозни сблъсъци помежду си. За това пък ще се радвате на безоблачно щастие през януари, февруари, май, юли и ноември. Във всички случаи не допускайте поради страх или криворазбрано чувство за свобода да провалите това, което имате, защото трудно ще постигнете спокойствие или намерите щастие, изгубвайки питомното в преследване на дивото. За необвързаните 2012 година е една щастлива година, през която ще имат шанс да срещнат своята половинка. Съчетавайки нуждите с даденостите, означава да постигнете пълна хармония със себе си, което всъщност е и целта ви, а и късметът ви ще е по-често изразителен, което ви обещава една интересна 2012 година.

НачалоБанкиБизнес Висши учебни заведенияДоставка на храна ИнституцииКуриери Онлайн РадиоРесторантиWEB поща Икономически новиниИкономически календар Електронно банкиранеВремето в момента Мистика и окултноВицове Новини от странатаХороскоп зодия Овен Хороскоп зодия ТелецХороскоп зодия Близнаци Хороскоп зодия РакХороскоп зодия Лъв Хороскоп зодия ДеваХороскоп зодия Везни Хороскоп зодия СкорпионХороскоп зодия Стрелец Хороскоп зодия КозирогХороскоп зодия Водолей Хороскоп зодия РибиРецепти супи без месо Рецепти супи с месоРецепти ястия без месо Рецепти ястия с месоРецепти десерти Китайски зодиакНЛО (UFO) Извънземни Маршрутки в СофияМаршрутки в Пловдив ФиксингHAARP Chemtrails ИлюминатиКонспирация срещу здравето Проект "Син лъч" - НАСА