НачалоБанки БизнесВисши учебни заведения Доставка на хранаИнституции КуриериОнлайн Радио РесторантиWEB поща Икономически новиниИкономически календар Електронно банкиранеВремето в момента Мистика и окултноВицове Новини от странатаХороскоп зодия Овен Хороскоп зодия ТелецХороскоп зодия Близнаци Хороскоп зодия РакХороскоп зодия Лъв Хороскоп зодия ДеваХороскоп зодия Везни Хороскоп зодия СкорпионХороскоп зодия Стрелец Хороскоп зодия КозирогХороскоп зодия Водолей Хороскоп зодия РибиРецепти супи без месо Рецепти супи с месоРецепти ястия без месо Рецепти ястия с месоРецепти десерти Китайски зодиакНЛО (UFO) Извънземни Маршрутки в СофияМаршрутки в Пловдив ФиксингHAARP Chemtrails ИлюминатиКонспирация срещу здравето Проект "Син лъч" - НАСА
ЛЪВ
СЕДМИЧЕН, МЕСЕЧЕН И ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА ЗОДИЯ
ЛЪВ
СЕДМИЧЕН
19.11.2012 - 25.11.2012
През следващите дни не прибързвайте в решенията си, но и не се възпирайте да показвате способностите си, като избягвате непоследователните и импулсивни действия. Насочете енергията си към утвърждаване на желаните промени в живота ви и свързаните с тях развития. Последните могат да ви поставят в условия по-различни от досегашните, но във всички случаи, ако сте достатъчно волеви и упорити, ще се справите със съпътстващите ви несгоди. Пропорционално на работата и усилията ви през тези дни ще зависят и успехите ви. Очакванията на много хора към вас са големи, за това е важно действията ви да са ориентирани не само към собственото ви благополучие, но и да мислите за доброто на другите. Бъдете склонни на компромиси, особено в средата на седмицата, и погледнете на тях, като на възможна алтернатива, която освен всичко друго ще ви помогне да съхраните силите си за целите, които следвате. Ще продължите да изследвате и задълбочавате познанията си в сферата на интересите ви, показвайки умения да организирате, ръководите и като цяло да създавате качествени и стойностни неща. Съдружия с подходящите хора биха улеснили работата ви, стига всеки да е наясно с отговорностите си, но има и рискове, които трябва добре да обмислите. Изразявайки доброто си отношение към другите, ще получавате възможности, от които ще се възползвате. Грижете се по-добре за здравето си и не пренебрегвайте любовта, която в края на седмицата прониква дълбоко в душата ви.
МЕСЕЧЕН
месец НОЕМВРИ
За разлика от много други, ноември ще бъде успешен и благодатен на положителни промени за вас, стига да вземете под внимание периода от 8 до 26 ноември, когато Меркурий е ретрограден. Ще ви се отдава да постигате стремежите си и да реализирате печалби, ползвайки се и от подкрепата на хората, с които живеете и работите. Гаранция за всичко това ще ви носи приемането и назоваването на собствените ви грешки, слабости и недостатъци, каквито не бива да се заблуждавате, че ви липсват. Ще постигнете най-важната победа в живота си, тази над самите себе си, като се преборите със слабите си страни и дадете право и на другите покрай вас да се наредят сред победителите. Върхът не е запазена територия само за вас, и колкото по-скоро го осъзнаете, толкова по-добре, обратното винаги ще ви създава усещане за неудовлетвореност от себе си и живота ви. Ако приемете себе си като хора, носещи същите белези и негативни страни на характера, като всички останали и в частност като конкурентите ви, ще ви бъде по-лесно да ги преодолеете, не и без помощта на онези, които ви обичат и милеят за вас. В семейството обърнете повече внимание на партньора и децата си, отдадеността ви на други каузи няма да ви направи щастливи, ако липсва хармония помежду ви. За много от вас ноември се свързва с приключване на важни задачи, което няма да ви затрудни, въпреки, че ще изисква време и отдаденост. Ще направите избор в полза на интересите си, дано с него не застрашите нечии други, от което да последва по-сериозен сблъсък. Размишлявайте върху необходимостта да възпитавате в себе си повече търпение и упорство, недостигът на които очевидно ви създава проблеми.
ГОДИШЕН
2012
С много динамика ще започнете 2012 година, която няма да ви напусне през целия период. Съпътстващите ви радостни и щастливи моменти ще осмислят работата и отговорното ви поведение, с каквото ще се отличавате през цялата година. Друго не би и могло да се очаква от вас, амбицирани сте да запазите първото си място, считайки го за свое.
Важните решения ще се превърнат в отправна точка за последващите ви действия, с които ще наложите много промени в живота си. Предстоят ви много и интересни срещи, които в голяма степен ще засилят интереса към вас, което ще ласкае самочувствието и егото ви. Не допускайте това да ви главозамае, за да не провалите добрите тенденции в живота си.
Съдбата ще ви даде шанс да реализирате замислените промени и от вас зависи да го направите, за това ще бъде чудесно, ако сред приоритетите ви бъдат онези, които касаят важните за вас неща, каквито са кариерата, бизнеса, семейството, здравето и любовта.
С добре обмислените си действия ще правите успеха си по-сигурен, а полученото признание ще ви дава сили и вяра, да продължавате и се развивате. Първите месеци на годината са силни за вас, ще печелите от всичко, с което се захванете, дори и да не сте го планирали дълго напред. Деликатно ще лансирате идеите си, уверени в потенциала им, но по-важно е, че и другите ще ги приемат така, въпреки изразената им несигурност на моменти. През втората половина на март до първите дни на април са възможни непредвидени ситуации, които ще ви създадат повече главоболия и проблеми, за това бъдете внимателни и по никакъв начин не избързвайте с решенията и действията си. Всичко това ще се отрази на емоционалното ви състояние и ще наложи да позабавите темпото през май, или поне такива са препоръките, като не позволите на чувствата и пристрастията ви да определят хода на делата ви. Бъдете реалисти и дръжте нещата, които зависят от вас здраво в ръцете си. Приемайте критиките към себе си и извличайте градивното, то е ценно, независимо от кого е казано и по какъв начин. През лятото и особено през юни и юли ще продължите с победния си ход, реализирайки финансови и професионални начинания, срещи и запознанства, които ще ви обогатяват с нова информация и духовни познания. Август няма да бъде измежду най-леките ви месеци в обществено – политически и професионален план, за това няма да сгрешите, ако за тогава планирате ваканцията си. Периодът след това до края на годината ще бъде успешен и съвсем закономерно ще вървите към своя успех. Като практични и здравомислещи хора, отдадени на това, което правят, няма да пропускате възможността да съчетавате полезното с приятното, наваксвайки с приятни емоции, красиви гледки и преживявания, запълващи липсата на други. Положените от вас усилия през първото полугодие ще ви донесат очакваните финансови и професионални успехи в последните месеци на 2012 година, като своеобразен подарък от Съдбата за отдадеността ви. Няма съмнение, че това ще ви направи щастливи, и напълно заслужено.

КАРИЕРА И ФИНАНСИ
През 2012 година ще се радвате на материално благополучие. През първата половина на периода може да очаквате по-добро финансово възнаграждение и по-висок жизнен стандарт, позволяващ ви да имате повече от нещата, за които мечтаете. Ще станете по-щедри към близките си, помагайки им да се справят с финансовите си проблеми. През годината е възможно успешно да решите жилищните си нужди и да върнете част от кредитите си, особено през първите шест месеца на годината.
През второто полугодие следете внимателно всичко, което касае финансовите ви дела и не рискувайте излишно, за да не платите скъпо след това.
Подхождайки разумно към всичко в живота си, се съсредоточете върху главното, което ви занимава в момента, и го правете с желание и добре. Когато трябва да работите – работете, когато искате да си почивате и да се развличате, правете точно това, без да се товарите с допълнителни ангажименти и стрес, породен от мисли за задължения и нужди. С други думи бъдете сърцати във всичко.
По отношение на работата и професионалната ви заетост през 2012 година по-често ще изпитвате удовлетворение от това, което правите. Стремежът ви да сте в крак с новостите ще повишава активността ви и без да щадите силите си, ще бъдете винаги там, където считате, че това е важно за вас, и най-вече на подходящото място и време. Ще си спестите здравословни проблеми, ако по-често си давате почивка и не допускате крайности в мисленето и поведението си. Може и да не си давате сметка, увлечени в забързаното си темпо, но понякога и една стъпка в повече може да ви коства дълго отсъствие от работното място, поради възникнали неразположения. Засилените ви делови и лични контакти, особено през периода януари – април, ще бъдат полезни за бизнеса и кариерата ви. През март и началото на април избягвайте финансови и други договаряни, касаещи дългосрочните ви планове, за да не се провалите. След този период делата ви ще продължат с ускорен ход, но през май е възможно отново да се сблъскате с разочарования, като резултат от недобрата ви преценка на партньорите, с които работите. За това бъдете делови и по-малко говорете за себе си и личните си намерения, очевидно кризата се отразява на всички, но по различен начин. Отложете новите начинания и изпълнявайте текущите си задължения търпеливо, като не натрапвате мнението и присъствието си на никого. През втората половина на юли и началото на август са възможни измами и загуби, по-вероятно финансови, и в тази връзка не рискувайте в нищо. Доверете се на опита и информираността си, и по-малко се вслушвайте в съветите на "доброжелатели", каквито няма да липсват в обкръжението ви. Възможни са и предателства, което трябва да изостри вниманието ви по отношение на хората, които допускате до себе си. В същото време не пренебрегвайте качествата на онези, които с работата и контактите си са доказали своите предимства, пък било те и да са сред подчинените ви.
През втората половина на август работете по реализация на новите си програми и проекти, като внимателно обмисляте всеки детайл, за да постигнете очакваните резултати до края на годината. Делови предложения, някои от които и печеливши в кратки срокове, ще помогнат на бюджета ви да посрещнете идващата нова година без притеснения и с удовлетворение.
ЗДРАВЕ
При повечето от представителите на знака здравословният им статус ще е в пропорционална зависимост от напрежението и стреса, на който са подложени. Амбициозни сте, което е чудесно, но това предполага много енергия за постигане на плановете и ограничено време за отдих. Отнесете се с подчертано внимание към здравето си през зимните месеци на годината, възможни са простуди, вирусни инфекции и проблеми с кръвното. Последното е потенциална заплаха за вас през цялата година, а през януари и септември е възможно депресиите да ви нападнат безпощадно. Ако се чувствате нервни, наранени или разочаровани от някого, което е твърде вероятно, намерете баланса между желанията и възможностите си, и не минавайте границите на позволеното, защото ще платите скъпо и прескъпо, а бихте могли със свои сили да се справите с всичко, което се изпречи на пътя ви.
През дните, когато Луната е във вашия знак, бъдете особено внимателни, не предприемайте нищо важно, при пътуване се съобразявайте многократно с пътните условия и обръщайте повече внимание на състоянието си, психическо и физическо, за да се предпазите от нежелани развития.
Спортувайте, не само за здраве, но и за самочувствие. Заниманията със спорт и йога ще се отразят добре на тонуса ви, ще са най-добрият ви помощник в борбата със стреса, ще ви радват и тонизират, с две дума бъдете активни и в това отношение.
ЛЮБОВ
Отдадени на кариерата и бизнеса си през годината, не пренебрегвайте семейството, децата и партньора ви, защото няма да бъдете щастливи. Изкушения няма да липсват, и ако сте семейни, май и юли ще се превърнат в изпитание за връзката ви, но от сега е ясно, че изневерите няма да ви донесат очакваните изживявания. Нещо повече, може да провалите завинаги живота си, в преследване на нещо неясно и без бъдеще.
Несемейните ще срещнат нови приятели, откривайки с изненада интереса им към себе си, но и към тях има предупреждения. Подбирайте правилно партньорите си, защото също са възможни разочарования, особено през май и юни. Подходящо време за сключване на брак са февруари, юни и октомври.
Партньорът, децата, родителите, роднините – всички те са вашата опора и сред тях ще се чувствате най-добре, за това не жалете нищо, с което можете да ги зарадвате, защото това е вашият жест и към себе си, за което и Съдбата ще ви възнагради.

НачалоБанкиБизнес Висши учебни заведенияДоставка на храна ИнституцииКуриери Онлайн РадиоРесторантиWEB поща Икономически новиниИкономически календар Електронно банкиранеВремето в момента Мистика и окултноВицове Новини от странатаХороскоп зодия Овен Хороскоп зодия ТелецХороскоп зодия Близнаци Хороскоп зодия РакХороскоп зодия Лъв Хороскоп зодия ДеваХороскоп зодия Везни Хороскоп зодия СкорпионХороскоп зодия Стрелец Хороскоп зодия КозирогХороскоп зодия Водолей Хороскоп зодия РибиРецепти супи без месо Рецепти супи с месоРецепти ястия без месо Рецепти ястия с месоРецепти десерти Китайски зодиакНЛО (UFO) Извънземни Маршрутки в СофияМаршрутки в Пловдив ФиксингHAARP Chemtrails ИлюминатиКонспирация срещу здравето Проект "Син лъч" - НАСА